"Transformation"

Beskriver den helbredende rejse, jeg er på gennem Maries terapi. Jeg får øje på og bliver hjulpet af med gamle traumer og destruktive mønstre, der har sat sig fast i min krop og min psyke. De blokeringer, jeg får fjernet, har givet mig følelsen af at være tilstede i mig selv med en ærlighed og kærlighed til mig selv, som er fyldt med ro og styrke. 

Da jeg først kom hos Marie, følte jeg mig stresset, fortvivlet, forvirret og udbrændt med smerter i krop og sjæl. 

Med stor nænsomhed og den fineste indsigt og respekt har Marie med det væsen, og den visdom hun besidder, skabt et tillidsfuldt rum. Et rum, som har hjulpet mig til at turde åbne op og se, hvilke mønstre jeg udlevede, der drænede mig for energi og stjal mit overskud. 

Sammen med Marie genfinder jeg min oprindelige styrke og en helt utrolig indre ro. 

Marie har stor forståelse for, hvordan krop og psyke hænger sammen. Hun har et solidt greb om psykologiske mekanismer og en dybtfølt intuition. Det gør, at hun knivskarpt ser årsager, og jeg føler mig instinktivt forstået, mødt og rummet. Det er en meget særlig oplevelse og med Omniterapiens teknikker flytter Marie bjerge! - I hvert fald for mig!

Med største ydmyghed og dybeste taknemmelighed skriver jeg dette i håb om, at flere kan opleve den magiske livsændrende rejse, jeg er på! Jeg oplever en ny og bedre måde at være her i livet på, hvor jeg er tro mod mig selv. Jeg kan sætte sunde grænser, og se når jeg er på "afveje", der dræner mig, så jeg ikke havner i den tilstand af konstant alarmberedskab og underskud, jeg var i da jeg først kom hos Marie!

 Det er jeg endeløst taknemmelig for. Jeg føler mig så heldig.❤️"

- Katharina

"Kære  Marie"

Af  ❤️ tak. Nu kan jeg leve igen.
Kram T

"Trygt og professionelt"

Jeg søgte og fandt Marie i forbindelse med at jeg i længere tid har været stressramt med bl.a. store søvnproblemer. Kroppen sagde tydeligt fra og over længere tid.

 Maries Omnitherapy© er fantastisk til at løsne, åbne op og muliggøre rejsen til at hele og finde vejen tilbage til sig selv. Det er trygt og professionelt og jeg kan varmt anbefale det."


- Victoria