Jeg hedder Marie Brekke Kiil og jeg er uddannet Omniterapeut.

 Jeg har et specifikt ønske om at hjælpe mennesker med stress, til at finde deres indre ressourcer og opnå balance i krop og sind. Ved at vende blikket indad og blive bedre til at mærke kroppen og dens signaler, opnås en dybere ro, mere nærvær og større tilfredshed i livet. Jeg ønsker at hjælpe med at vende stresstilstand til trivsel; tag kontrollen tilbage i eget liv.

Jeg vil hjælpe andre mennesker, til at leve et liv i større ro og balance. 

Jeg har af flere omgange og over mange år, selv været virkelig syg med stress. Jeg ved hvor livs-lammende det kan være. Jeg var i forskellige stressforløb, bla. på Stolpegården og Bispebjerg Hospital. Begge virkelig gode tilbud. Jeg fik ro på nervesystemet, for så at vende tilbage til, nøjagtigt den samme hverdag jeg blev syg af.

Der skulle gå flere år, med indre uro, manglende selvværd, tankemylder, søvnbesvær osv. og flere drypvise sygemeldinger med stress, og hver gang skulle jeg oven i købet også igennem kommunens ”vridemaskine”, inden jeg mødte et menneske der var dygtig og nærværende.

Hun brugte Omnitherapy©… og det forandrede mig og min tilgang til livet. Derfor valgte jeg at lægge min karriere, som pædagog gennem mange år, på hylden og selv blive Omniterapeut. Jeg har elsket at arbejde som pædagog med mennesker i alle aldre. I mit pædagogiske virke har relationsarbejde og menneskelig udvikling været min ild og drivkraft.

 

Jeg ved at jeg kan hjælpe andre, til at skabe forandringer i deres liv, så de bliver i stand til at mærke efter i kroppen og handle hensigtsmæssigt, træffe hensigtsmæssige beslutninger. At tage styring og ansvar for eget liv, så stressen aldrig tager magten over livet igen. Jeg er nysgerrig og åben og møder alle med dyb respekt for den de er og de oplevelser og livsvilkår de kommer fra. Jeg skaber et tillidsfuldt rum hvor du kan være nøjagtig den du er.

Her kan du læse en artikel om Marie, bragt i Helsingør Dagblad